Medicinsk Laser för hemmabruk

Vid kroniska eller flera mindre besvär kan en hemmalaser vara praktiskt och på sikt även en ekonomisk lösning, speciellt om problematiken kräver täta behandlingar eller om man har flertal problemområden. En hemlaser kan naturligtvis även användas av fler personer i hushållet!
Jag säljer IRRADIA MIDCARE lasrar i två olika utföranden för olika typer av problematik.

MIDCARE 904nm som har ett osynligt infrarött laserljus. Lasern arbetar på djupet och lämpar sig för värk- och inflammationsproblematik i muskler, senor, leder och lymfsystem. Lasern har 2 laserdioder.

MIDCARE 635nm har ett synligt rött laserljus. Lasern arbetar mer ytligt och lämpar sig för behandling av sår, venösa bensår, acne, eksem, herpes etc. Lasern har 2 laserdioder.

Med Irradias lasrar utförs behandlingen genom en punkt-för-punkt-appliceringsmetod på och omkring ett smärtområde eller skada. En signal informerar när tillräcklig mängd laserenergi tillförts och det är dags att byta appliceringspunkt.

Lasrarna drivs med 6 stycken AAA-batterier.

MIDCARE tillverkas i Sverige på IRRADIAS egna serviceverkstad i Solna som också erbjuder snabb teknisk service och support. 2-års Garanti och service. 

Pris 15.750 kr

10 % rabatt för medlemmar i SÖF (=14.175 kr)

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor angående hemmalaser-behandling, betalningsalternativ mm info@medicinskalaserkliniken.se 

Teknisk specifikation MIDCARE


FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

MIDCARE har utvecklats specifikt för att möta kraven för säker användning vid självbehandling i hemmet. Laserutstrålningen startar endast då den appliceras med ett lätt tryck i kontakt med huden. Lasern är designad för att vara ergonomisk vid självbehandling med ett flertal olika greppmöjligheter och det vinklade framstycket har tagits fram för att underlätta behandling av olika delar av kroppen. Materialen har valts med omsorg för att skapa en högkvalitativ produkt.

1. LASERAPERTUR/LASERDIODER

Laserdioderna är placerade i en båge för att förbättra kontakten mellan laseraperturen och kroppen och ge optimal inträngningsförmåga av laserljus ner i vävnaden.

2. PULVERLACKERAD ALUMINIUM

Det pulverlackerade aluminiumframstycket och de antireflektivbehandlade linserna säkerställer långvarigt bruk och rengöring utan att försämras.

3. FEEDBACK/LJUSINDIKATION

En semitransparent ring lyser med blått ljus för att tydligt visa när laserljuset är aktiverat. Feedback avges också i form av ljud som indikerar när tillräckligt mycket laserenergi givits och det är dags att byta till en ny behandlingspunkt.

4. KONKAVT GREPP

Det konkava spåret längs med laserhöljets kropp gör den bekväm att hålla och underlättar att greppa den på olika sätt.

5. SKRUV FÖR BATTERIBYTE

MIDCARE drivs av 6 st utbytbara AAA-batterier med en batteritid på tre behandlingstimmar.

6. PÅ-/AVSTÄNGNINGSKNAPP

Tydlig knapp för på- och avstängning på laserns bakstycke.